foto

Jonathan Winfrey

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ledová zkáza (TV film)
2003 Detonátor
Mike Hammer: Song Bird
1997 Legenda o ztracené hrobce (TV film)
Černý škorpion II
1996 Transport
1995 Lovci lidí
Neporazitelný II
Černý škorpion (TV film)
1994 Město zločinu
1992 Crisis in the Kremlin

TV seriály

2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2004 I Dream (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV pořady

2000 When Good Pets Go Bad 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky