foto

Inga Busch

  • nar. 25.1.1968 (50 let)
    Neuss, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frankfurt, Dezember 17 (TV film)
2017 Fühlen Sie sich manchmal ausgebrannt und leer?
Viel zu nah (TV film)
2016 Ein starkes Team – Knastelse (TV film)
Ferien
Kästner und der kleine Dienstag
2015 Medvědí princ (TV film)
2014 Tatort - Frühstück für immer (TV film)
2013 Art Girls
Mörderische Jagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Tears
Řeka života: Návrat ztracené lásky (TV film)
2012 Offroad
2011 Traurige Leben der Gloria S., Das
2009 Ghosted
2008 Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
Little Paris
Märzmelodie
O Nosáčkovi (TV film)
Polizeiruf 110 - Kellers Kind (TV film)
Přestřelka v Palermu
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2007 Blöde Mütze!
Das Wilde Leben
Die Sterneköchin (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Maria an Callas
Polizeiruf 110 - Die Lettin und ihr Lover (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Mutter von Monte Carlo (TV film)
2005 Sieben Himmel (TV film)
Stadt als Beute
2004 Polizeiruf 110 - Der Prinz von Homburg (TV film)
Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Zucker
2003 Geschlecht weiblich (TV film)
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Zachraňte Mozarta
2002 Das Paradies ist eine Falle (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Malá čarodějka Bibi
Prüfstand VII
Roztomilá zlodějka (TV film)
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Der Handstand (studentský film)
Lotto-Liebe (TV film)
Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
2000 Fremde Freundin
Liebe und andere Lügen (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
Schrott - Die Atzenposse
Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
Stundenhotel
1999 Drachenland (TV film)
Einfach raus (TV film)
Herzlos (TV film)
Jahrhundertrevue (TV film)
Virtual Vampire
1998 Dubnové děti
Polizeiruf 110 - Katz und Kater (TV film)
Trio, Das
1997 Berlin Niagara
Blutrausch
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Kreuzfeuer (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
Tatort - Geld oder Leben (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Hlas vraha (TV film)
Kondom des Grauens
Life Is Too Short to Dance with Ugly Women
Sexy Sadie
Zwei Tage grau
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
Gentleman
Kommt Mausi raus?! (TV film)
Matulla und Busch (TV film)
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
Stille Nacht
Unbeständig und kühl (TV film)
1994 Schamlosen, Die (TV film)
1991 Karniggels

TV seriály

2013 Binny a duchové (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Building Little Paris
2001 Mannovi - román století (TV film)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace