foto

Helmut Krauss

  • nar. 11.6.1941 (76 let)
    Augsburg, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Los Veganeros 2
2015 Schmidts Katze
2014 Toilets
2012 Der Gründer
Deutsches Fleisch (TV film)
2011 Honba za Hannibalovým pokladem
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
2006 Vineta
2005 Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
2002 Baader
2001 Abrafaxové pod černou vlajkou
Goebbels und Geduldig
2000 Flucht nach vorn (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
1994 Lemgo (TV film)
1989 Reineke Fuchs (TV film)
Růžová zahrada
Setkání
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Noemova archa v nebezpečí
Z.B. ... Otto Spalt
1986 Die Reise
1984 Mord mit der Schere, Der
1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
Plem, Plem - Die Schule brennt
1981 Dům v parku (TV film)
1955 Don Giovanni
1951 Asphalt

TV seriály

2014 Deutsches Fleisch (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace