foto

Monika Lenczewska

  • nar. Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 City of Lies
2017 Pod jedním stromem
2016 Kingova pomsta
2015 Podivné nebe
2014 Difret
Imperial Dreams
2013 B for Boy
Konkurs
2012 Caterwaul
Laska
2010 Ecologia
2009 Rooms

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
In the Name of the Father (E08)
Silenzio (E05)
That's All Folks! (E04)

Dokumentární

2012 Caine's Arcade

Producentská filmografie

Filmy

2002 Głośniej od bomb

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace