foto

Franz Peter Wirth

  • nar. 22.9.1919
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 17.10.1999 (80 let)
    Berg, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Typisch Ed! (TV film)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt: Ein Grab an der Donau (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
1992 Dornberger (TV film)
1989 Karambolage (TV film)
1988 Familienschande (TV film)
1986 Spätes Erröten (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1984 Don Carlos (TV film)
Geld oder Leben - Vier heitere Geschichten (TV film)
Hildes Endspiel - eine Vorstadtballade (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1982 Egmont (TV film)
1980 Tatort - Mit nackten Füßen (TV film)
1977 Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
Roulette (TV film)
1976 Die Leute von Feichtenreut (TV film)
Minna von Barnhelm (TV film)
Romeo und Julia (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Schönes Paar, Ein (TV film)
Tatort: Wodka-Bitter-Lemon (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
Strychnin und saure Drops (TV film)
Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1973 Nicht einmal das halbe Leben (TV film)
Oh Jonathan, oh Jonathan!
1972 Eisenwichser (TV film)
1971 Change (TV film)
Messe der erfüllten Wünsche, Die (TV film)
Operation Walküre (TV film)
1970 Das Haus Lunjowo (TV film)
Die Marquise von B. (TV film)
1969 Al Capone im deutschen Wald (TV film)
Alte Kameraden (TV film)
Verraten und verkauft (TV film)
Zimmerschlacht, Die (TV film)
1968 Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
Othello (TV film)
Schinderhannes (divadelní záznam)
Schmutzige Hände (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
Walther Rathenau - Untersuchung eines Attentats (TV film)
1966 Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Regenmacher, Der (TV film)
Schloß, Ein (TV film)
1965 Antigone
Der arme Mann Luther (TV film)
1964 Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Hund des Generals, Der (TV film)
Karl Sand (TV film)
Mann im schönsten Alter, Ein
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
Was Ihr wollt
1962 Spielsalon (TV film)
Wallenstein (TV film)
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Bis zum Ende aller Tage
Der Fall Winslow (TV film)
Zahlungsaufschub (TV film)
1960 Frau am dunklen Fenster, Die
Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
1959 Ein Tag, der nie zu Ende geht
Konto ausgeglichen (TV film)
Menschen im Netz
Raskolnikoff (TV film)
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Helden
Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
1957 Bernarda Albas Haus (TV film)
Richter und sein Henker, Der (TV film)
1956 Der schöne Gleichgültige (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Meine Schwester und ich (TV film)
Schmutzige Hände (TV film)
1955 Unruhige Nacht (TV film)

TV seriály

1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
1994 Die Unbestechliche (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Orchestre rouge, L' (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Die rote Kapelle (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Familienschande (TV film)
1984 Don Carlos (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1982 Egmont (TV film)
1976 Die Leute von Feichtenreut (TV film)
1974 Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1973 Oh Jonathan, oh Jonathan!
1972 Eisenwichser (TV film)
1969 Verraten und verkauft (TV film)
1966 Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Schloß, Ein (TV film)
1965 Antigone - původní scénář
1964 Hund des Generals, Der (TV film)
Mann im schönsten Alter, Ein
Záhadný Hektor - původní scénář
1963 Der Hexer (TV film)
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
Was Ihr wollt - původní scénář
1962 Der Hausmeister (divadelní záznam)
1961 Zahlungsaufschub (TV film)
1960 Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
1959 Konto ausgeglichen (TV film)
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film) - původní scénář
1957 Bernarda Albas Haus (TV film)
Richter und sein Henker, Der (TV film) - původní scénář
1956 Jeanne oder Die Lerche (TV film)

TV seriály

1986 Wächter, Die (TV seriál) - původní scénář
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Die rote Kapelle (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1970 Mathias Kneissl

TV seriály

1990 Bismarck (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace