foto

Maartje Remmers

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stop Acting Now
2014 Vina Lucie de B.
2013 Je to dlouhý příběh
2009 Stellina válka
2006 Ik omhels je met 1000 armen
Maybe Sweden

TV seriály

2019 Nieuwe buren (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Deen (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Gooische vrouwen (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky