foto

Erik Ehn

  • nar. 6.4.1974 (45 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Třídní sraz
1999 Ingen som jag (TV film)
1997 Som om .. tiden stått still

TV seriály

2016 Syrror (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky