foto

Malin Levanon

  • nar. 12.11.1977 (41 let)
    Floda, Kopparbergs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Britt-Marie var här
2017 Krig
2015 Bezchybný plán
Stádo
Čest mezi zloději
2013 Třídní sraz
2011 Gläntan
2009 I skuggan av värmen
2007 The Rain
2006 Frostbiten
Sök

TV seriály

2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2003 Bank für alle (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)

Dokumentární

2016 6. A

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace