foto

Mikaela Ramel

  • nar. 24.10.1971 (48 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dansa först
2013 Třídní sraz
2002 Suxxess
1999 Mamy Blue

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Someone Will Pay (E04)
Past, Present and Future (E03)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Lojalitet (S02E02)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 5 (S01E05)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt novináře (S05E05)
2010 Solsidan (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky