foto

Niklas Engdahl

  • nar. 9.9.1974 (45 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dansa först
2015 LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2013 Povídky ze Stockholmu
Reset
Třídní sraz
2009 Sommaren med Göran
2006 Att göra en pudel
Tjocktjuven
2004 Zoufalé ženy
1999 Mamy Blue

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Inneboende (S02E06)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Zmizelá (S06E01)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
Fallet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Hassel (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Oběť Molochovi (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Svensexa (S02E06)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Fürchte dich nicht (E14)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky