foto

Cilla Thorell

  • nar. 1.10.1967 (51 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En komikers Uppväxt
2018 Bermuda
2013 Orion
Třídní sraz
2007 Zpěvačka Rosa
2002 Suxxess
2001 Besvärliga människor
Familjehemligheter
1997 Cheek to Cheek (TV film)
1996 Jerusalem

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Livet enligt Rosa (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace