foto

Andreas Kundler

  • nar. 10.12.1970 (48 let)
    Hässelby, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2016 Flickan, mamman och demonerna
Sámská krev
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2014 Gentlemen
Náplava
2013 Třídní sraz
2012 Call Girl
2007 Lögnens pris (TV film)
2001 Besvärliga människor

TV seriály

2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Cesta k vítězství (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2003 Berglunds begravningar (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Annonsmannen (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace