foto

Andreas Kundler

  • nar. 10.12.1970 (49 let)
    Hässelby, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2016 Flickan, mamman och demonerna
Sámská krev
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2014 Gentlemen
Náplava
2013 Třídní sraz
2012 Call Girl
2009 Because the Night
2007 Lögnens pris (TV film)
2001 Besvärliga människor

TV seriály

2020 Partisan (TV seriál)
Ashes to Ashes, Dust to Dust (E05)
Jaune du Doubs (E03)
Tinnitus (E02)
další epizody (4)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Cesta k vítězství (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2003 Berglunds begravningar (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Annonsmannen (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky