foto

Andreas Kundler

  • nar. 10.12.1970 (48 let)
    Hässelby, Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2016 Flickan, mamman och demonerna
Sámská krev
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2014 Gentlemen
Náplava
2013 Třídní sraz
2012 Call Girl
2001 Besvärliga människor

TV seriály

2015 Gåsmamman (TV seriál)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2003 Berglunds begravningar (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Annonsmannen (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace