foto

Augusto Zucchi

  • nar. 1946
    Varazze, Ligurie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A.N.I.M.A. Atassia Neuro Ipofisaria Monolaterale Acuta
2018 Malati di sesso
Renata Fonte (TV film)
2017 Si muore tutti democristiani
2014 Fratelli unici
Sotto una buona stella
2013 La Voce
Sole a catinelle
2012 Dracula Daria Argenta
2011 Sarò sempre tuo padre (TV film)
2009 Moana (TV film)
Proměna
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
Mi fido di te
Těžká doba
2006 Attacco allo stato (TV film)
Polib mě, lásko
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Silenzio dell'allodola, Il
Tutti all'attacco
2004 Rivincita di Natale, La
Vějíř lady Windermerové
2003 Compagno americano, Il
2002 I banchieri di Dio
2001 Senza filtro
Všechno vědění světa
2000 Aleph: Znamení zločinu (TV film)
Chiedimi se sono felice
Fratello minore, Il
1999 Guardami
Non lo sappiamo ancora
Un uomo perbene
1998 Così è la vita
1997 Tři muži a noha
1996 Mamma, mi si è depresso papà (TV film)
1994 Bambina di troppo, Una (TV film)
1993 Ci sarà un giorno - Il giovane Pertini
1990 Tre colonne in cronaca
1988 Via Paradiso
1987 Monaca di Monza, La
1986 Aféra Moro
1982 Specialità della casa, La

TV seriály

2019 Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
La culla (S02E05)
Più vicino (S02E03)
2017 Rosy Abate (TV seriál)
Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Poslední klient (S01E07)
Vlčice (S01E05)
Plebejci a patriciové (S01E02)
další epizody (4)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
Crimini (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
1997 Avvocati (TV seriál)
Linda e il brigadiere (TV seriál)
1996 A rischio d'amore (TV seriál)
Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1991 Inviato molto speciale, Un (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Cause à l'autre (E31)
1980 Il fascino dell'insolito (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 La Voce
1988 Caro Gorbaciov

Režijní filmografie

Filmy

2013 La Voce
1982 Specialità della casa, La

TV seriály

1980 Il fascino dell'insolito (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky