foto

Hilda Abrahamz

  • nar. 14.11.1959 (59 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka, vlastním jménem Hilda Astrid Abrahamz Navarro, se narodila 14. listopadu 1959. A jelikož její postava vzbuzuje velkou pozornost stala se v roce 1980 Miss Venezuela, také zastupovala Miss Word v Londýně a umístila se v Top 15 semifinalistek.

Jako indiánka Maniňa Yerichana se stala nezapomenutelnout a tato role vynesla její hereckou hvězdu vzhůru. v roce 1981 účinkovala v telenovele LUZ MARINA, KAPRICHO S.A. (1982) a v LEONELA (1983) kde si zahrála Maribellu, v tom samém roce hrála ještě v telenovele BIENVENIDA ESPERANZA, DE MUJER A MUJER (1986). O rok později LA PASION DE TERESA, SELVA MARIA, ABIGAIL (1987) kde ztvárnila roli Marie Clary. Další roky NATACHA, EL DESPRECIO (1991), PRINCESA, POR ESTAS CALLES (1992). V roce 1995 se objevila v telenovele KA INA kde právě ztvárnila nezapomenutelnou indiánku. V telenovele TODO POR TU AMOR (1996) získala roli Andrey Mijares.

Během svého manželství přestala natáčet a chtěla se věnovat domácnosti a manželovi, ale jak sama uvádí, nebylo to příliš jednoduché. V roce si zahrála v telenovele BARVY LÁSKY (1999) jako Candelárie Pabuenová, která má pět dětí s jiným mužem - "S Candelárií nemám vůbec nic společného, ona je mnohem výstřednější" - ale postavu i děti si oblíbila, i když zatím žádné neměla. Po této telenovele jí začali přezdívat "mamina z Carity Pintady", vůbec jí to nevadí protože sama má pět synovců které miluje a cítí se jako jejich máma.

Následovaly další role jako např. Rebecy Del Avila v telenovele ANGELICA PECADO (2000), v LA NIŇA DE MIS OJOS (2001) jako Mercedes Aguirre a A CALZÓN QITAO. V roce 2002 přišla její další velká role vypočítavé Olimpie Mercury de Villanueva v telenovele MÁ TLUSTÁ VALENTÝNA. Poté přišla další role v telenovele BLÁZNIVÁ ANASTASIE (2004) jako Constaza. KRUTÁ LÁSKA (2005) v roli Pamely Johnson, v TE TENGO EN SALSA (2006) kde ztvárnila Giocondu Chaparro a v NADIE ME DIRÁ CÓMO QUERERTE (2008) coby Mercedes de Galindo.

Diety jí pomáhají udržovat postavu, pečuje o sebe, ačkoliv v prvních dnech manželství přibrala, ale začala chodit do posilovny a moc jí to baví,její velkou vášní jsou sladkosti a ráda si je i dopřává.

vilusinska

Herecká filmografie

Filmy

2012 Modrá a ne moc růžová
1986 De mujer a mujer

TV seriály

2005 Krutá láska (TV seriál)
2004 Bláznivá Anastasie (TV seriál)
2002 Má tlustá Valentýna (TV seriál)
2001 A calzón quitao (TV seriál)
Niña de mis ojos, La (TV seriál)
2000 Angelica pecado (TV seriál)
1999 Barvy lásky (TV seriál)
1996 Todo por tu amor (TV seriál)
1995 Ka Ina (TV seriál)
1992 Por estas calles (TV seriál)
Princesa (TV seriál)
1991 Desprecio, El (TV seriál)
1990 Natacha (TV seriál)
1988 Abigail (TV seriál)
Selva Maria (TV seriál)
1987 Pasion de Teresa, La (TV seriál)
1983 Bienvenida Esperanza (TV seriál)
Leonela (TV seriál)
1982 Kapricho S.A. (TV seriál)
1981 Luz Marina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace