foto

Daniel Littau

  • nar. 12.4.1991 (28 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz
2014 Památkáři

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz

Producentská filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace