foto

Tony Zenet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La mula
2010 Idioma imposible, El
2006 Letní déšť
2005 Camaron
2002 X
1999 Dirlandaa (TV film)
1998 Mensaka
1997 Resultado final
1996 Ilona llega con la lluvia
Pintadas
1995 Ley de la frontera, La
Morirás en Chafarinas
1994 Truhanes (TV film)
1993 El joven Picasso (TV film)

TV seriály

2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
2006 Con dos tacones (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
2002 Padre coraje (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Dokumentární

2007 Casting: El camino del éxito (TV film) - a.z.
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace