foto

Charlie Nevander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Maasta maahan (studentský film)
2007 Pljik
2004 Takiainen: Orja (studentský film)

TV seriály

2016 Luottomies (TV seriál)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Saatanan lapset (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace