foto

Ingrid Andree

  • nar. 19.1.1931 (88 let)
    Hamburk, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Transfer
1995 Slzy z kamene
1987 Robert Wilson and the Civil Wars
1981 Richter, Der (TV film)
1979 Onkel Wanja (TV film)
1978 Lady Windermeres Fächer (TV film)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
Tiempos de Chicago
1968 Teaparty (TV film)
1966 Thérèse Raquin (TV film)
1965 Colombe (TV film)
Das Landhaus (TV film)
Thérèse Raquin (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Geliebt in Rom (TV film)
Himmelbett, Das (TV film)
Was Ihr wollt
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
Nachts ging das Telefon
1961 Treibjagd auf ein Leben
1960 Sturm im Wasserglas
1959 Auch Männer sind keine Engel
Der Rest ist Schweigen
Die Ratten (TV film)
Im sechsten Stock (TV film)
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Ohlédni se v hněvu
Peter Voss, der Millionendieb
Wiener Luft
1957 Die liebe Familie
Ein Stück vom Himmel
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Wie schön, daß es dich gibt
1956 Mein Bruder Josua
Verlobung am Wolfgangsee
1955 Die Frau des Botschafters
Die Ratten
Du darfst nicht länger schweigen
Ende des sechsten Stocks (TV film)
Ihr Leibregiment
Oberwachtmeister Borck
Roman einer Siebzehnjährigen
1954 ...und ewig bleibt die Liebe
Drei vom Varieté
Im sechsten Stock (TV film)
Neues aus dem sechsten Stock (TV film)
Sanatorium total verrückt
1953 Liebeserwachen
1952 Oh, du lieber Fridolin
1951 Primanerinnen
Professor Nachtfalter

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S09E17)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky