foto

Valerie Boyle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Franklin jde do školy
2001 Šílenec
2000 Křupan
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
The Wager
1997 Láska na černo
Srdce k pronajmutí (TV film)
Stačí si přát
1995 Young Again
1992 Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
1990 Lucernový vrch (TV film)
1989 The Long Road Home
1988 Sbohem, supermámo (TV film)

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Na Děti noci (S03E15)
2015 Shimmer a Shine (TV seriál)
2002 Black Hole High (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky