foto

Joost Siedhoff

  • nar. 27.6.1926 (92 let)
    Dessau, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Der Kuckuck und der Esel
Posthumous
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
2009 The Berlin Wall
2008 Das Glück am Horizont (TV film)
Nemrtvý virus
2007 Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
Günstige Prognose
2005 Aeon Flux
Die blaue Grenze
Est de la brúixola, L'
2004 Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
Za mořem
2003 Luther
2002 Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 Touha po odplatě (TV film)
2000 Desire
Die Helden (TV film)
1999 Theater: Momo (TV film)
Řekni to květinami (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Help the Old (studentský film)
Milenci ze severního pólu
Walli, die Eisfrau (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Tatort - Der Spezialist (TV film)
1995 The Young Poisoner's Handbook
1994 Duell im Labyrinth (studentský film)
Zwei an der Strippe (TV film)
1993 Dům duchů
Tatort - Himmel und Erde (TV film)
1992 Neptun und Isolde (TV film)
1991 Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
1988 Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
Tatort - Tödlicher Treff (TV film)
1986 Flieger, Der
1985 Sache ist gelaufen, Die
1984 Der Datterich (divadelní záznam)
1981 Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
1980 Der Floh im Ohr (TV film)
Kaiserhofstraße 12 (TV film)
Reiseabrechnung (TV film)
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
Geldsorgen (TV film)
Tatort - Freund Gregor (TV film)
1975 Stumme Zeugen (TV film)
1974 Der widerspenstige Heilige (TV film)
1972 Der Datterich (divadelní záznam)
1971 Freitags dienstbereit - Passage-Apotheke (TV film)
1970 Der Mann am Strick (TV film)
Eröffnung des indischen Zeitalters (divadelní záznam)
1968 Kriminalmuseum - Der Bohrer (TV film)
Ping Pong
Schinderhannes (divadelní záznam)
1967 Kriminalmuseum - Die Zündschnur (TV film)
1966 Oh, diese Geister (TV film)
1965 Kriminalmuseum - Die Ansichtskarte (TV film)
Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
Wir erwarten Besuch (TV film)
1963 Einer unter ihnen (TV film)
1962 Nacht der offenen Tür (TV film)
1960 Himmel, Amor und Zwirn
1956 Das Horoskop der Familie Hesselbach
Der Bettelstudent
1955 Familie Hesselbach im Urlaub
1954 Die Familie Hesselbach

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
Tod eines Schülers (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace