foto

Anna Brüggemann

  • nar. 1.3.1981 (39 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Geburtstag
Tatort - Kaputt (TV film)
Tatort - Murot und das Murmeltier (TV film)
Universum History: Die Unbeugsamen - Drei Frauen und ihr Weg zum Wahlrecht (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Kindeswohl (TV film)
2017 Blind & Hässlich
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Berlin Metanoia
Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Das Dorf der Mörder (TV film)
Heil
Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Křížová cesta
Nichts für Feiglinge (TV film)
2012 3 Zimmer/Küche/Bad
2011 One Shot
Popelka (TV film)
Schikaneder - Der Sommer der Gaukler (TV film)
2010 Entzauberungen
Skvělá kariéra (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
Utíkej, jestli to dokážeš
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Lulu a Jimi
Na sklonku srpna
2008 Bergfest
Berlin am Meer
Der Russische Geliebte (TV film)
Hakenland
Rosa und Taxi (studentský film)
Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
Warten auf Angelina
2007 Death Strip, The
Tatort - Das Ende des Schweigens (TV film)
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
Neun Szenen (studentský film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Oktoberfest
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Stages (studentský film)
2004 Baal
Kleinruppin Forever
Komm, wir träumen!
Mitfahrer
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
Schatten
Stärker als der Tod (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
Warum läuft Herr V. Amok?
2003 Poslední taxi (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Einfach so bleiben
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
2001 100 Pro
Das schwangere Mädchen (TV film)
Ice Planet
Ich kämpfe, solange du lebst (TV film)
Morgen retten wir die Welt (TV film)
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
2000 Anatomie
Einer geht noch (TV film)
1997 Virus X - Der Atem des Todes (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Claire (S12E02)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
Kettenreaktion (E20)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Lockvogel (S10E14)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
Lovergirl (E18)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Falsches Spiel (E17)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Období hudební historie (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky