foto

Adam Vohánka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2015 Velká výprava (studentský film)
2014 Krásno

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Až budou krávy lítat (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Prasátko a prase (S02E28)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Lázně v lázních (S04E15)
Manažer (S03E35)
Morální kocovina (S03E34)
2016 Rapl (TV seriál)
Zdař Bůh! (S01E12)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Hemofóbie (S01E06)
Beskydské šelmy (S01E04)
další epizody (4)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Jakešův projev (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky