foto

Seth Isaac Johnson

  • nar. 10.7.2000 (18 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Last Night in Suburbia
2016 My Sweet Audrina (TV film)
2015 Grizzly zabiják
Rozdělený Adam (TV film)
2014 The Color of Rain
2011 To the Mat (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Chosen (S07E17)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
Advanced Thanatology (S13E05)
2013 Motiv (TV seriál)
Z minulosti (S01E07)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (12)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
další epizody (10)
2010 Mr Young (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace