foto

Arturo Sandoval

  • nar. 6.11.1949 (69 let)
    Artemisa, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1995 Somos un solo pueblo (TV film)

TV seriály

1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2019 Arturo Sandoval: Heart and Music
2014 Dr. John, Arturo Sandoval & Sarah Morrow (koncert)
2004 Apollo at 70: A Hot Night in Harlem (TV film)
2001 I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film)

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace