foto

Günter Wallraff

  • nar. 1.10.1942 (76 let)
    Burscheid, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Selbstgespräche
1984 Is' was, Kanzler
1975 Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)

Dokumentární

2011 Berlin - Paris: Die Geschichte der Beate Klarsfeld
2009 Günter Wallraff: Schwarz auf Weiss

TV pořady

2012 Team Wallraff - Reporter undercover (TV pořad)
2008 Jürgen Becker: Der dritte Bildungsweg (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace