foto

Edita Gruberova

  • nar. 23.12.1946 (71 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lucrezia Borgia (divadelní záznam)
2006 Norma (TV film)
2005 Roberto Devereux, Tragedia lirica in drei Akten
2002 Beatrice di Tenda (TV film)
2001 Puritani, I (TV film)
1996 Linda di Chamounix (TV film)
1992 Traviata, La (TV film)
Weltstars singen Weihnachtslieder (TV film)
1988 Cosi fan tutte (TV film)
1983 Manon (TV film)
Zauberflöte, Die (TV film)
1982 Rigoletto
Zauberflöte, Die (TV film)
1981 Hänsel und Gretel
1980 Entführung aus dem Serail, Die (TV film)
1978 Ariadne auf Naxos
1977 Arabella

Dokumentární

2016 CNSO Studio Live - Edita Gruberová (koncert)
Edita Gruberová (koncert)
2009 Edita Gruberova - Die Kunst des Belcanto (TV film)
2000 Evropané (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace