foto

Cosima Henman

  • nar. 1996
    Kolín nad Rýnem, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hilfe, ich hab meine Freunde geschrumpft
2018 Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
Klassentreffen 1.0 - Die unglaubliche Reise der Silberrücken
2017 Abi '97 - gefühlt wie damals (TV film)
Harrys Insel (TV film)
2016 Tatort: Wir - Ihr - Sie (TV film)
Volltreffer (TV film)
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2010 Teufelskicker

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Okay, ihr wollt'n Kind? Könnt ihr haben (S07E07)
Hast du Pech beim Denken, oder was?! (S07E05)
další epizody (5)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neues Leben (S04E26)
Der Lehrer (TV seriál)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
Erst Fluchtweg überlegen, dann abhauen! (S06E08)
další epizody (8)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Ist es der Jagdtrieb, weil Säbelzahntiger ausgestorben sind? (S05E08)
další epizody (9)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky