foto

Linda Chang

  • nar. 16.8.1980 (38 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Traumschiff - Japan (TV film)
2016 Volltreffer (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Dancing on a Dry Salt Lake
Il principe abusivo
2012 Hotel snů: Vietnam (TV film)
2011 Mozzarella Stories
Tatanka
2006 Chinese Take Away (studentský film)
2005 Akumi
Dow-Jane-Index (studentský film)
2004 Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Lerchenberg (TV seriál)
2012 Nero Wolfe (TV seriál)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
München 7 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Dokumentární

2013 Your Day Is My Night

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace