foto

Linda Chang

  • nar. 16.8.1980 (39 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loď snů: Japonsko (TV film)
2016 Volltreffer (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Dancing on a Dry Salt Lake
Il principe abusivo
2011 Mozzarella Stories
Tatanka
2006 Chinese Take Away (studentský film)
2005 Akumi
Dow-Jane-Index (studentský film)
2004 Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)

TV seriály

2019 Capelli Code (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Lerchenberg (TV seriál)
2012 Nero Wolfe (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Vietnam (E17)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ente kross (S09E14)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (S06E14)
2004 München 7 (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Dokumentární

2013 Your Day Is My Night
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky