foto

Yu Fang

  • nar. 1953
    Xian, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto ve Vietnamu (TV film)
2016 Verrückt nach Fixi
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 Globální hráč
Kolotoč mého života (TV film)
2012 Iron Sky
2010 Liebe vergisst man nicht (TV film)
Saša
2009 John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
Ninja Assassin
2008 Speed Racer
2007 Mein Freund Albert (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
2004 Kleine Schwester (TV film)

TV seriály

2020 Helen Dorn (TV seriál)
Kleine Freiheit (E13)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
Místo činu (TV seriál)
Alle meine Jungs (S45E20)
Die chinesische Prinzessin (S44E27)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Horst Bauer (S04E02)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Folgeschäden (S14E28)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Kóma (S14E10)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (13)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (S06E14)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2005 Alles Atze (TV seriál)
Durchgeknallt (S05E11)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky