Reklama

Reklama

Dakota Fanning

Dakota Fanning

nar. 23.02.1994 (30 let)
Conyers, Georgia, USA

Diskuze

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Psychor

Je to možné, ale nepochopitelné. Elle se mi líbila v Neon Demon a to je tak vše. Dakota všude. Naposledy v Zůstaň nablízku, tam byla naprosto dokonalá. I vzhledove je mnohem zajímavější, než Elle.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Dakota a koronavirus 16.3  2020  https://www.instagram.com/p/B9zPZyQADaP/   Tohle je její nejnavštěvovanější příspěvek na Instagramu. Za pár hodin, přes 500 tisíc návštěv :) Mazec. Tohle předznamenala poselstvím ,,Stay at home (if you can) and stay healthy,,

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Ty si ten můj příspěvek přečetl hodně velkým fofrem. Myslím, že čísla hovoří jasnou řečí. Elle mám taky v oblibě, uznávám jí, hodně se zvedla, ale na Dakotu prostě nemá. A to je názor  obecný, většinový. Nemá ten hvězdný ,,look,, jako Dakota a musí se na všechno víc nadřít.......Ale to hlavní, můj příspěvek byl tedy o našich médiích a pokud vím a prakticky vidím, tak je ignorujou obě. Celý jejich filmový život. Stačí, když si večer zapnu TV, už vím, co tam bude - stopadesátý díl ,,Muž s cejchou smrti,, Steven Seagal....Nebo když otevřu nějaký plátek, můžu se pokochat hvězdami seriálu Krejzovi. Na téma česká média, bych byl schopen napsat diplomovou práci, že by si jí ty ,,vepřový hlavy,, nedali za rámeček. A obhájil bych si jí. Kolem nás to funguje jinak. Manžela mojí sestry, Holanďana, pobavilo, když jsem mu řekl, že Dakotu Fanning lidi u nás neznají.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Dakota - 7.srpna 2019  https://tinyurl.com/y3ldfze5 .....když sem házím tyhle parádní, skoro neuvěřitelná čísla, pořád mi nedává smysl, proč to nemůže fungovat i u nás. Proč holku, která se ve světě těší takovému obrovskému zájmu a respektu, naše plátky, televize a spol, stále už nějakých 18 let, mají těžce na háku.

na příspěvěk reagoval Psychor

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Milí fans, reálná Dakota Fanning a svět showbyznysu, je za hranicemi naší vlasti. A nejlépe přes Google, Yahoo, Youtube, atd. Kdo chce, tady jsou nejnovější světové statistiky Dakoty k 1.6 2016, aktualizace jejích rekordů. Plus její sestra Elle. Třeba umístění obou ve světové hitparádě na IMDb za posledních 75 týdnů 

http://tinyurl.com/jmosadf   komu stačí strohá čísla, soubor vlevo, kdo chce více, třeba i to, jakou má Dakota figuru....tak soubor vpravo označený S.E. To je výsledek čtyřměsíční práce a odříkání :-) 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Už 4 roky žádný červený film. Je škoda, že taková spousta mladých talentů zapadne do průměru..

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

No, celkem dost se změnila. Tady na těch posledních fotkách bych ji skoro nepoznala.

na příspěvěk reagoval Psychor

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

http://tinyurl.com/pn6d24x ....škoda, že světová popularita Dakoty, se vůbec neodráží tady v Čechách a tedy i na CSFD. Díky natvrdlosti a stylu médií u nás. Jestlipak víte, že ta její skvostná série, je zároveň absolutním světovým rekordem, taky v poměru počet týdnů a věku. Nikdo z 6,5 miliónů filmových osobností, se tomu ani neblíží. Nejblíže je Emma Watson a Leonardo DiCaprio.

Uživatel JIRKKA smazal svůj příspěvek.

Uživatel JIRKKA smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Ty vole ta vyrostal pěkně si ji pamatuji ještě nedávno jako malého roztomilého špunta ted se z ní proměnila vlemi krásní žena , ty vole to letí ty roky jak cip!

na příspěvěk reagoval Apolskis

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Příští týden, a to bezpochyby, bude mít kulatiny jedna naprosto fantastická a fenomenální série Dakoty Fanning v týdenních hitparádách STARmeter - nejpopulárnější filmové osobnosti světa na IMDb.com. Teď je to 549 týdnů a tedy přes 10 let nepřetržitě v řadě po sobě !! co nevypadla z Top 500, v hitparádě, kde je přes 6 miliónů hereckých osobností...A to ještě není to nejlepší. Kdo mi najede do profilu, tak si tam najde extended verzi dokumentu (ZIP) z června a tam to je.Plus mraky dalších zajímavostí,životopisná data, žebříčky, statistiky, dva filmové kvízy (ne o Dakotě) atd. Bude to zajímavé určitě i pro fandy jiných herců.  A pro ty, co nemají placenou verzi IMDb.Pro a přesto chtějí vědět,  jak si vedou jejich oblíbenci v celosvětové hitparádě aktuálně, tak tam je pro ně jeden parádní tip a odkaz. Možná by si to mohli stáhnout fans Emmy Watson - jediná osoba na světě do 28 let, která má delší sérii, než Dakota, za nimi je propast. Věnoval jsem jí tam nějaký prostor. A ještě pro ty co jsou z Prahy, nebo okolí nebo se do Prahy chystají, jeden tip na jedno skvělé filmové muzeum a jak se do něho dostat, popis cesty.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Zkusil jsem poslat fotku. Jinak, kdo by měl pocit, že bio Dakoty tady na csfd je už 5 let neaktuální. Tak jsem dodělal jeden soubor k 1.červnu a uvědomil jsem si, že je to vlastně životopis. Je tam navíc spoustu zajímavostí. Koho má nově už 2 měsíce Dakota za agenturu, kdo je Tadahiro Uesugi, co dělala na lodi Queen Mary 2 v roce 2004, jak přišla na svět její sestra Elle..........postavení Dakoty v žebříčkách child stars of all time, našel jsem jich 13. A to nejlepší, postavení Dakoty v hitparádách STARmeter (nejpopulárnější filmové osobnosti světa) za 39 týdnů na IMDb.com od září 2013 do května 2014. Mojim kolegům, kamarádům, co si to stáhli, tohle vážně nabouralo představu o největších hvězdách. Možná má Bruce Willis a spol. tady x-krát více fanoušků než Dakota, ale ve světě se jí dívají po většinu roku na záda. Jestli chcete, odkaz je v mém profilu, ten dolejší.

na příspěvěk reagoval M.a.t.t.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Myslis si ze tych par ludi sitha pravidelne sledovat vsetko a updatovat kazdy udaj? Urcite nie... Od toho je vravo hore funkcia "doplnit informac.e" Sam som par fotografii vymenil, pretoze boli dost neaktualne, alebo sa mi nepozdavali (napriklad aj u jej sestry, kde sa viedla podobna diskusia).

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

M.a.t.t.

Já nevím, tyhle věci by měli dělat lidé z csfd automaticky. Nevím, jak csfd přesně funguje. Jestli ti herci mají nebo nemají svoje správce. Klidně bych tu dělal správce, kdybych měl pravomoc. Vyměnil bych foto a doplnil filmografii, Dakotě tu chybí asi 6 nebo 7 věcí, kdybych počítal i videoklipy, tak i víc.

na příspěvěk reagoval M.a.t.t.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Tak si ju vymen sam. Neprestava ma fascinovat, kolko ludi sa stazuje na neaktualne fotky svojich oblubencov, pricom dat navrh na lepsiu fotografiu mozes dat ktokolvek a kedykolvek.

na příspěvěk reagoval JIRKKA

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli sledujete hodnocení filmů na světovém IMDb.com. Film Now is good (Teď a tady) tam postavil na hlavu matematické zvyklosti. Naprostá většina filmů, ať dobře nebo špatně hodnocených, jde v dlouhodobém horizontu s hodnocením spíše dolů. Jen nepatrná část jde nahoru, a to ještě tak o jednu, dvě, nejvýše o tři desetiny. Now is good si ,,šel svojí cestou,, Za 18 měsíců od britské premiéry, velmi pomalu, ale nezadržitelně, z 5,4 z 10 na 7,2....tedy o 1,8. Ještě lépe zní 18 desetin. Unikát. A jinak třetí nejlépe hodnocený hraný film Dakoty na IMDb z asi 30 filmů, co natočila. Jinak zkuste vyměnit profilovou fotku Koty. Na téhle je jí 14 let. Teď, co má toho svého prvního kluka, Jamieho (o 12 let starší), tak ůplně rozkvetla, ehm.......navíc má spoustu skvělých photoshotů z poslední doby.

na příspěvěk reagoval Martin741, M.a.t.t.

Uživatel JIRKKA smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Dakota ve svých 19 letech získala včera (22.října) svoje 20.ocenění, jinak 3.nefilmové. Dostala cenu Bell Family Foundation Young Artist Award 2013, za filantropickou činnost, za dlouhodobou pomoc nemocným a jinak potřebným. Jako nejmladší v historii, dosud to byla Natalie Portman, když jí bylo 21. To je zajímavý, protože Dakota už jednu podobnou cenu má, už jako dítě  ve 12 letech dostala ocenění Heart of Gold, za pomoc rodinám, co mají děti s rakovinou a tělesným postižením. Od nadace Starlight Starbright Children Foundation.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Now is Good její nejlepší film!Fakt pecka!Od té doby jsem si jí strašně oblíbil.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

http://tinyurl.com/9wqf6wj  Loni 15. září jsem vzal zase matematiku, photoshop a fanouškovské statistiky a vytáhnul 20 nejoblíbenějších hvězd do 20 let. Nejen tady, ale i podle polských fanoušků a jejich stránek. A byly to zatím nejstahovanější hitparády ze všech 70, co jsem vytvořil. Tohle je update. Jsou tam i ty staré žebříčky, plus něco navíc. Jsem zvědavý, jestli tady na csfd zafunguje novinka Dakoty ,,Now is good,, jako v Polsku. Za měsíc, co je tam ke stažení, se film stal obrovským hitem (nepřeháním) a Dakota úplně vymazává nejen přímou konkurenci. Abych nekecal, Kaya Scodelario a Ezra Miller tam taky získávají dost nových fans. U něho zabral ten film ,,The Perks of being...no s tím dlouhým názvem.
 

whack

whack (hodnocení, recenze)

apolskis: mne sa páčia a hlavne keď vyhadzujú do vzduchu priehrady

Příspěvek byl smazán administrátorem.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Dakota Fanning si zahrá ekoteroristku v Night Moves. Už sa teším.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Kdo chce vědět, kdo je nejpopulárnější filmová hvězda v Polsku, až do 21 let a přibývá jím tam nejvíc fanoušků, tak tady je její polská stránka,  http://tinyurl.com/d93ds65  . Jediná, kdo s ní dokáže držet krok, je ta, co mlátí chlapy v Kick Ass. Ta sice není tak oblíbená, jako tady na csfd, je až za Taylorem Lautnerem, Miley Cyrus, Selenou Gomez a dalšími, ale teď se tam pořádně rozjela, takže pro ,,neznámou,,  bude jedinou vážnější konkurencí. Poláci ty stránky mají taky pěkně udělaný, aspoň myslím.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Asi už víte tu těžko uvěřitelnou zprávu, že spáchal sebevraždu slavný a skvělý režisér Tony Scott. Je dobré si připomenou jeho jméno. Nebýt toho, že dal v roce 2004 šanci Dakotě,  rolí Pity v thrilleru Muž v ohni, tak by asi těžko měla přízvisko slavná dětská hvězda a nestala by se tím, čím je dnes. A nemohla by nosit tu jeho legendární červenou kšiltovku, kterou málokdy sundal....

qwerty47

qwerty47 (hodnocení, recenze)

Aha, to je taky možné s tou smlouvou, z něčeho žít musí aneb herec tvrdý chleba má. :-) Snad pak natočí něco pěkného.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Nějak se jí zalíbilo v UK (její poslední tři filmy jsou všechny Made in Britain), jsem zvědavej, co z toho vzejde...

Související novinky

Nový Tarantino sbírá hvězdy

Nový Tarantino sbírá hvězdy

08.06.2018

Tarantinův devátý film Once Upon a Time in Hollywood se zatím rýsuje být jeho vůbec nejambicóznějším dílem dodnes. Snímek odehrávající se v roce 1969 má být stylem podobný Pulp Fiction, příběh se pak… (více)

Retrospektiva režisérky Kelly Reichardt

Retrospektiva režisérky Kelly Reichardt

19.04.2016

V pražských kinech Světozor a Aero odstartuje v úterý 19. dubna retrospektiva jedné z nejvýznamnějších osobností současného amerického nezávislého filmu, režisérky a scénáristky Kelly Reichardt.… (více)

Pedofilní Robin Hood?

Pedofilní Robin Hood?

25.01.2013

Další ikona stříbrného plátna se dočká demýtizace. Drama The Last of Robin Hood pojednává o posledních dnech legendy dobrodružných a romantických filmů Errolu Flynnovi (proslavil se především jako… (více)

Mad Max zachraňuje supermodelky

Mad Max zachraňuje supermodelky

19.06.2012

Tak v téhle postkatastrofické budoucnosti bude opravdu horko. Nejen proto, že se tradičně projedeme sluncem rozpálenou pustinou, ale hlavní kořistí, o kterou se porvou postapo pankáči v bizarních… (více)

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Herečka

Filmy
2024

Strážci

 

The Bell Jar

 

The Nightingale

2023

Equalizer 3: Poslední kapitola

2020

Viena and the Fantomes

2019

Sweetness in the Belly

 

Tenkrát v Hollywoodu

2018

Debbie a její parťačky

2017

Zůstaň nablízku

Reklama

Reklama

2016

Americká idyla

 

Brimstone

2015

Franny

2014

Effie Grayová

 

Pírkovo dobrodružství

 

Všechny tajné věci

2013

Noc přichází

 

Poslední láska Robina Hooda

 

Very Good Girls

2012

Motelové pokoje

 

Teď a tady

 

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

2010

The Runaways

 

Twilight sága: Zatmění

2009

Koralína a svět za tajnými dveřmi

 

Push

 

Twilight sága: Nový měsíc

2008

Okřídlené bytosti

 

Tajný život včel

2007

Hounddog

2006

Šarlotina pavučinka

2005

Hra na schovávanou

 

Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy

 

Nine Lives

 

Snílek

 

Válka světů

2004

Muž v ohni

2003

Holky z lepší společnosti

 

Kim Possible: Problém s časem (TV film)

 

Kocour

2002

24 hodin

 

Holka na roztrhání

 

O perníkové chaloupce

2001

Jmenuji se Sam

 

Supersvůdníci

Seriály
2024

Ripley

 

Narcissus (E08)

 

Děsivá zábava (E07)

 

Těžký předmět (E06)

  více epizod (5)
2022

První dáma

 

Vítězný tanec (E10)

 

Trhlina (E09)

 

Perfektní úder (E08)

  více epizod (4)
2021

Gen: Lock

 

Touch What's in Front of You (S02E08)

 

Twilight (S02E07)

 

The Third Way (S02E06)

  více epizod (5)
2020

Psychiatr

 

Better Angels (S02E08)

 

Last Exit to Brooklyn (S02E07)

 

Memento Mori (S02E06)

  více epizod (5)
2019

Gen: Lock

 

Identity Crisis (S01E08)

 

The Only Me I Know (S01E06)

 

The Best Defense (S01E05)

  více epizod (4)
2018

Psychiatr

 

Castle in the Sky (S01E10)

 

Requiem (S01E09)

 

Psychopathia Sexualis (S01E08)

  více epizod (7)
2004

Justice League Unlimited

 

Kids' Stuff (S01E03)

 

Přátelé

 

Princezna Consuela (S10E14)

2002

Uneseni

 

Uneseni (E10)

 

John (E09)

 

Rozbité nádobí (E08)

  více epizod (7)
2001

Griffinovi

 

Hrdina Chris (S03E12)

2000

Advokáti

 

The Deal (S05E09)

 

Ally McBealová

 

Muzikál (S03E21)

 

Kriminálka Las Vegas

 

Pokrevní pouta (S01E07)

 

Pohotovost

 

Nejrychlejší rok (S06E19)

 

Všichni starostovi muži

 

Hračkárna (S05E10)

Dokumentární
2019

Restoring Hollywood: The Production Design

 

The Fashion of 1969 - a.z.

2008

Teen Idol Countdown (TV film)

2005

Vengeance Is Mine: Reinventing 'Man on Fire'

2004

In the Realms of the Unreal

2002

Becoming Sam

 

Inside Taken

2001

Rise

Hudební videoklipy
2010

Cherry Bomb

 

Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) - a.z.

2002

Rufus Wainwright: Across the Universe

Krátkometrážní
2017

Zygota

2016

The Escape

2012

Celia

2007

Cutlass

2001

Father Xmas

Host

Režisérka

Krátkometrážní
2018

Hello Apartment

Producentka

Filmy
2024

The Bell Jar

Související novinky

Nový Tarantino sbírá hvězdy

Nový Tarantino sbírá hvězdy

08.06.2018

Tarantinův devátý film Once Upon a Time in Hollywood se zatím rýsuje být jeho vůbec nejambicóznějším dílem dodnes. Snímek odehrávající se v roce 1969 má být stylem podobný Pulp Fiction, příběh se pak… (více)

Retrospektiva režisérky Kelly Reichardt

Retrospektiva režisérky Kelly Reichardt

19.04.2016

V pražských kinech Světozor a Aero odstartuje v úterý 19. dubna retrospektiva jedné z nejvýznamnějších osobností současného amerického nezávislého filmu, režisérky a scénáristky Kelly Reichardt.… (více)

Pedofilní Robin Hood?

Pedofilní Robin Hood?

25.01.2013

Další ikona stříbrného plátna se dočká demýtizace. Drama The Last of Robin Hood pojednává o posledních dnech legendy dobrodružných a romantických filmů Errolu Flynnovi (proslavil se především jako… (více)

Mad Max zachraňuje supermodelky

Mad Max zachraňuje supermodelky

19.06.2012

Tak v téhle postkatastrofické budoucnosti bude opravdu horko. Nejen proto, že se tradičně projedeme sluncem rozpálenou pustinou, ale hlavní kořistí, o kterou se porvou postapo pankáči v bizarních… (více)

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Reklama

Reklama