foto

Catherine Flemming

  • nar. 2.2.1967 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Tisch in der Provence: Hoffnung auf Heilung (TV film)
Ein Tisch in der Provence: Ärztin wider Willen (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Rennen (TV film)
2019 Berlin, I Love You
Lotta & der Mittelpunkt der Welt (TV film)
Lotta & der schöne Schein (TV film)
Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
2017 Rübezahls Schatz (TV film)
Smile
2015 Tatort - Spielverderber
2014 Auf das Leben!
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Ein offener Käfig (TV film)
Für immer
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Die Holzbaronin (TV film)
Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
Zázračné děti
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Goethe!
Teufelskicker
The Aristofrogs
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Lulu a Jimi
Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
Oko ve zdi
2008 Loď snů - Vietnam (TV film)
Plavba snů: Chile (TV film)
2007 Gwendolyn (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Die Ausreisser
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
2005 Homerun (studentský film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Dean's Life
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
Remember
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
Glashimmel (TV film)
Lásce neporučíš (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Simones Labyrinth
Spy Sorge
2002 Baby
Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Die Datsche
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
Mladý Casanova (TV film)
Snipers Alley
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Der Himmel kann warten
Die Unberührbare
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Einmal Himmel und retour (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Die Jagd nach dem Tod (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)
Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
1997 Hunger - Sehnsucht nach Liebe
Křik z dětského pokoje (TV film)
Rote Schakal, Der (TV film)
Still Movin'
1996 Cuba Libre (TV film)
Flughafenklinik, Die (TV film)
Rohe Ostern
1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
Um die 30 (TV film)

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Otcovy hříchy (S02E04)
Osnova a útek (S02E03)
další epizody (5)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (8)
2013 Heldt (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lockvogel (S10E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das letzte Lied (S12E22)
2009 Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Klarer Kopf (S09E04)
2008 Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Tod auf der Warteliste (E03)
Kriminalista (TV seriál)
Mimo kontrolu (S01E04)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
Die Toten vom Karst (E01)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
2002 Bloch (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
Kuriertag (E03)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Benzín (S03E11)
1998 Mia, moja láska (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Unsere Lieblingsmärchen - Vom Aschenputtel bis zur Salzprinzessin (TV film)
2010 Neue Kleider für den Kaiser - Dreharbeiten am Hof von Sanssouci
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Blackout

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky