foto

Ludwig Göransson

  • nar. 1.9.1984 (33 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Black Panther
2017 Všechno úplně všechno
2016 Centrální inteligence
The True Memoirs of an International Assassin
Vnitřní záležitosti
2015 Creed
2014 Děs po setmění
Letos Vánoce nebudou
Pět nejlepších
Šofér
2013 Fruitvale
Millerovi na tripu
2011 Worst. Prom. Ever. (TV film)
30 minut nebo méně
2009 Inappropriate Behavior of Our Alleged Loved Ones, The
2008 Pappersväggar
2007 Happy Holidays

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Go Get 'Em, Tiger (S03E10)
Germs of Endearment (S03E09)
If You See Something, Solve Something (S03E08)
další epizody (9)
Nová holka (TV seriál)
Young Adult (S06E18)
Rumspringa (S06E17)
Operation: Bobcat (S06E16)
další epizody (5)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Contains Graphic Designer Violence (S02E09)
The Coast Is Fear (S02E08)
další epizody (10)
Atlanta (TV seriál)
Go for Broke (S01E03)
Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (32)
2015 Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (11)
2014 Playing House (TV seriál)
Red Band Society (TV seriál)
Pilot (E01)
Satisfaction (TV seriál)
Survivor's Remorse (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
další epizody (24)
2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (24)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (26)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Je libo bondáž (S01E08)
Všechno je moje (S01E07)
další epizody (9)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
Moderní vedení války (S01E23)
další epizody (13)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2014 No Cameras Allowed
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace