foto

Leonard Hohm

  • nar. 15.12.1990 (30 let)
    Friedberg, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Můj konec. Tvůj začátek.
Song für Mia (TV film)
2016 UFO - Es ist hier
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
Spatz frisst Katze
2012 Die Männer der Emden
2010 Hiphop Express

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Priester ist tot (S06E09)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hitlerův národ (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky