foto

Nina Grosse

  • nar. 11.8.1958 (61 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 In der Falle (TV film)
2012 Das Wochenende
2010 Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)

TV seriály

2018 Die Protokollantin (TV seriál)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Das Cello (S02E03)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Bauernschach (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky