foto

Eva Herzig

  • nar. 26.6.1972 (48 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bingo im Kopf (TV film)
2018 Der beste Papa der Welt (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2016 Bergfried (TV film)
2011 Sommerlicht (TV film)
2009 Kinder des Sturms (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Doppelter Einsatz - Nackte Angst (TV film)
Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Suchkind 312 (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
Doppelter Einsatz - Spurlos verschwunden (TV film)
Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
Hengstparade (TV film)
Nachtasyl (TV film)
2004 Ein Glücklicher Tag (TV film)
Frau fährt, Mann schläft
Tag ohne Ende
2002 Das Paradies ist eine Falle (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Odejdi a vrať se (TV film)
Ve sněhu (TV film)
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Holgi
1999 Ein Herz wird wieder jung
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1998 Fünf Minuten
1997 Der Unfisch
El Chicko
1995 Tödliche Liebe

TV seriály

2020 Země zločinu (TV seriál)
Steirerwut (E18)
2019 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkreuz (E15)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkind (E11)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Carlo Michalek (S05E05)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Zahltag (S09E02)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (13)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nachtfalken (S05E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
2006 Das Duo (TV seriál)
Unter Strom (E10)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
2004 Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Zdánlivě snadný případ (S05E05)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Vražedný plán (S04E03)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)