foto

Pirjo-Riitta Forsström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ruusukoto (studentský film)
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Ella a její kamarádi
2008 Bouřlivák
Putoavia enkeleitä
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
Taivas tiellä (studentský film)

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Kunnon sotilas ei luovuta (E02)
Kämppä tyhjänä (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Leena (S02E01)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Valehtelijat (S02E06)
2016 Kimmo (TV seriál)
Kampanjapäälliköt (S03E05)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Slummituristit (S01E03)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Antti (S01E01)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky