foto

Genevieve Angelson

  • nar. 13.4.1987 (33 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spare Room
2017 Nedotknutelní
Odd Girl Out
2015 Pravdivý příběh
2014 Pět nejlepších
2010 Open Five

TV seriály

2019 Flack (TV seriál)
Patrick (S01E06)
Brooke (S01E04)
Dan (S01E03)
další epizody (5)
Titans (TV seriál)
Bruce Wayne (S02E07)
Conner (S02E06)
2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
Robot Chicken (TV seriál)
Jew #1 Opens a Treasure Chest (S09E16)
Factory Where Nuts Are Handled (S09E10)
2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
The Newser (E10)
Dateline (E09)
Exposé (E08)
další epizody (9)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Pilot (E01)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Corkscrewed (E12)
I Like to Watch (E11)
další epizody (13)
2014 Profesionální lháři (TV seriál)
Zasloužený trest (S03E10)
Pan Zhang (S03E09)
Hra s ohněm (S03E08)
další epizody (9)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Army Wives (TV seriál)
About Face (S03E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Open Five

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky