foto

David Raedeker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Souvenir
2018 A Christmas Carol
Laughing Branches
Swimming with Men
2017 Waiting for You
2015 Hector
2012 Můj bratr ďábel
2007 Elvis Pelvis

TV seriály

2019 Sanditon (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
Epizoda 1 (S06E01)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)

Dokumentární

2016 Pátrání po Rockym II

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky