foto

Tina Lifford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Worry Dolls
2006 Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Rukojmí
Temná legenda 3
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2003 Law and Mr. Lee, The (TV film)
2002 Krvavá stopa
2001 Amy's Orgasm
K. O.
Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Panika
Pošli to dál
Sedmdesátá léta (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
1998 Dopisy od vraha
Secrets
Temptations, The (TV film)
1997 Klonován (TV film)
Mandela a de Klerk (TV film)
1996 After Jimmy (TV film)
America's Dream (TV film)
Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1995 Babe - galantní prasátko
Divas (TV film)
Tramvaj do stanice Touha (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
1993 Born Too Soon (TV film)
Country Estates (TV film)
Ernest Green Story, The (TV film)
1992 Bébé's Kids
1991 Grand Canyon
Obojek
Paris Trout (TV film)
Případ doktorky Willisové (TV film)
Říše drog
1990 Moe's World (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
1988 Barvy
Nezávazný sex?
1987 Bláznivá
Čelisti IV: Pomsta
1986 Ladies Club, The

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
A Stomach for Blood (S06E08)
Survival of the Fittest (S06E01)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
2015 Minority Report (TV seriál)
Současnost (E05)
Pilot (E01)
2010 Famílie (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tetovaný (S05E20)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Trojí ohrožení (S06E08)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Velký skok (S01E03)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědek (S02E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nutkání (S05E17)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)
1998 JAG (TV seriál)
Útok na teroristu (S04E06)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část druhá (S03E12)
Minulý čas, část první (S03E11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
South Central (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace