foto

Lucie Barret

  • nar. 3.1.1987 (32 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Les aiguilles rouges
2004 Silence de la mer, Le (TV film)
2001 Zamilovaná žena (TV film)
2000 Julien l'apprenti (TV film)
1999 Alceste (TV film)
Fleurs de sel (TV film)
1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
1997 Maintenant ou jamais (TV film)
Un homme (TV film)

TV seriály

2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Nouveau départ (S14E04)
Une visite inattendue (S14E03)
Sous emprise (S14E02)
další epizody (4)
2015 Famille d'accueil (TV seriál)
Otages (S13E08)
Des coups à prendre (S13E07)
En haut de l'affiche (S13E06)
další epizody (8)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
Fils de (S12E12)
Hypersensible (S12E11)
Sur le fil (S12E10)
další epizody (10)
2013 Famille d'accueil (TV seriál)
Le Pays d'où je viens - Partie2 (S11E12)
Le Pays d'où je viens - Partie 1 (S11E11)
Mémoire sélective (S11E10)
další epizody (12)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Une petite héroïne (S10E09)
Un diamant brut (S10E08)
Esprit de corps (S10E07)
další epizody (9)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Pimprenelle (S09E08)
Une vraie famille (S09E07)
Bad girl (S09E06)
další epizody (8)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Enfant sans frontières (S08E11)
Ma mère à moi (S08E10)
La Tête dans les étoiles (S08E09)
další epizody (8)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Terre d'accueil (S07E07)
Beau-père (S07E06)
další epizody (8)
2006 Famille d'accueil (TV seriál)
Le Prisonnier (S06E02)
Malentendu (S06E01)
2005 Famille d'accueil (TV seriál)
La Mauvaise Pente (S05E05)
Hugo (S05E04)
Le Témoin (S05E03)
další epizody (5)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Soupçons (S04E05)
Née sous X (S04E04)
La Grande Fille (S04E03)
další epizody (5)
2003 Famille d'accueil (TV seriál)
Emma (S03E02)
Le Secret de Lulu (S03E01)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
Un de plus, un de moins (S02E03)
Eddy (S02E02)
další epizody (4)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Une mère à tout prix (S01E02)
Telle mère, telle fille (S01E01)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
Une femme en blanc (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky