foto

David Friedkin

  • nar. 8.3.1912
  • zem. 15.10.1976 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Zabiják bláznů
1964 Zastavárník
1958 Handle with Care
1957 Hot Summer Night

TV seriály

1975 Kate McShane (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Target (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Your Jeweler's Showcase (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Montserrat (TV film)
River of Gold (TV film)
1958 Handle with Care
1957 Hot Summer Night

TV seriály

1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky