foto

Bruno Bénabar

  • nar. 16.6.1969 (51 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Beaux-parents
2009 Inkognito
2004 Madame Eduard

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beaux-parents
Victor et Célia
2015 Jamais de la vie
2010 Le Grand restaurant (TV film)
2009 Inkognito
2006 Soldat Rose, Le (TV film)

TV seriály

2016 Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Beaux-parents

TV seriály

2002 Famille Guérin, La (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Les copains d'abord (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky