foto

Taryn Manning

  • nar. 6.11.1978 (41 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Odmala se věnovala bojovému umění, ve kterém dosáhla až k šampionátu. Sportovní svět pak nahradila světem filmovým a rozhodla se věnovat pouze herectví. Objevila se ve filmech Šílená/Krásný spolu s Kirsten Dunst, v Bílém Oleanru po boku Michelle Pfeiffer a Renée Zellweger a v Návratu do Cold Mountain spolu s Jude Lawem, Nikole Kidman a Natalií Portman. Získala také role v seriálech, například v americkém akčním Drive, nebo Zákonu gangu.

Zdroj: Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Murder of Nicole Brown Simpson
2018 The Brawler
2017 Almost Broadway
Swing State
Trezor
2016 A Winter Rose
Happy Yummy Chicken
It Snows All the Time
2015 #Horror
A Light Beneath Their Feet
Clevelandský únos (TV film)
Experimenter
2014 Až na dno
2013 Five Thirteen
Vánoční koleda pro Cindy
2011 Man Without a Head
Síla myšlenky
Zombie Apocalypse
2010 Groupie
Heaven's Rain
Hnízdo neřesti
Waking Madison
Černobílé blues
2009 Hra na vraha
Podfuk
The Devil's Tomb
The Perfect Age of Rock 'n' Roll
2008 Protiklady se přitahují
Your Name Here
2007 Kult
Po sexu
Weirdsville
2006 Krutá rasa
Úžasný Harold
Žij rychle! (TV film)
2005 Hustle a Flow
Něco jako láska
Šťastná třináctka
2004 Loving Annabelle
Pampeliška
2003 Návrat do Cold Mountain
2002 8. míle
Bílý oleandr
Crossroads
2001 Šílená / Krásný
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
The Specials
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Speedway Junky

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Cizincem na jediný den (S09E23)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Temný zvrat (S06E11)
Čokoládovej sexy koktejl (S06E10)
další epizody (7)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Midas naruby (S05E10)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední přání (S06E12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál) - a.z.
Co kdyby (S05E07) - a.z.
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Šťastné díkůvzdání (S04E09)
V utajení (S04E07)
2012 The Unknown (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Tajemství (S03E07)
Krvavé diamanty (S02E19)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mixed Messages (S06E02)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Začátek (S01E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Possessed (S12E12)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Velvyslancovy dcery (S01E05)
Vězeň na útěku (S01E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Pravda (S03E10)
Domov (S03E04)
Čistič (S03E03)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Grand (E03)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Lepší polovička (S01E10)
Staré šrámy (S01E07)
Staří přátelé (S01E06)
další epizody (4)
2007 Drive (TV seriál)
On Set, on Edge (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Letadlo plné peněz (S03E17)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Seven (S02E05)
1999 Advokáti (TV seriál)
Of Human Bondage (S03E14)

Hudební videoklipy

2008 Will.I.Am - Yes We Can (hudební videoklip)
2007 Nickelback - Rockstar (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Happy Yummy Chicken

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce