foto

Harald Leander

  • nar. 18.8.1962 (58 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cirkus Imago - en chans på miljonen
Podle pravidel
Sensoria
2012 Malá Anička a vysoký strýček
Som en Zorro
2010 Var inte rädd Långa Farbrorn
2009 Otec mých dětí
1994 Good Night, Irene

TV seriály

2018 Önskans hjärta (TV seriál)
Systrar (S01E08)
Jakten (S01E07)
Brunnen (S01E06)
další epizody (5)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2009 Cirkus Imago (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Cellisten (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Hämnden (S02E01)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)

Dokumentární

2015 Christina - Schwedens wilde Königin (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cirkus Imago - en chans på miljonen

TV seriály

2009 Cirkus Imago (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky