foto

Júdži Sakamoto

  • nar. 12.5.1967 (53 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
2011 Sayonara bokutachi no youchien (TV film)
2007 Saijúki
2005 Gimme Heaven
2004 Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
1998 Tokyo Eyes
1991 Shushoku sensen ijonashi - divadelní hra

TV seriály

2020 Kadın (TV seriál) - původní scénář
Episode 17 (S03E17) - původní scénář
Episode 16 (S03E16) - původní scénář
Episode 15 (S03E15) - původní scénář
další epizody (4)
2019 Aşk Ağlatır (TV seriál) - původní scénář
Episode 16 (E16) - původní scénář
Episode 15 (E15) - původní scénář
Episode 14 (E14) - původní scénář
další epizody (5)
Kadın (TV seriál) - původní scénář
Episode 13 (S03E13) - původní scénář
Episode 12 (S03E12) - původní scénář
Episode 11 (S03E11) - původní scénář
další epizody (32)
2018 Anone (TV seriál)
Kadın (TV seriál) - původní scénář
Episode 13 (S02E13) - původní scénář
Episode 12 (S02E12) - původní scénář
Episode 11 (S02E11) - původní scénář
další epizody (35)
2017 Kadın (TV seriál) - původní scénář
Episode 10 (S01E10) - původní scénář
Episode 9 (S01E09) - původní scénář
Episode 8 (S01E08) - původní scénář
další epizody (10)
Quartet (TV seriál)
2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
2015 Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 Mozaiku Jyapan (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Saikó no rikon (TV seriál)
Woman (TV seriál)
2012 Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
2011 Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
2010 Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
Mother (TV seriál)
2008 Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
2007 Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2004 Itoshi Kimi e (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
2002 Remote (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
1996 Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1992 Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
1991 Tókjó rabu sutorí (TV seriál)
1990 Nipponichi no kattobi otoko (TV seriál)
1989 Dokyuusei (TV seriál)