foto

Ivo Garrani

  • nar. 6.2.1924
    Introdacqua, Itálie
  • zem. 25.3.2015 (91 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Smutný jezdec (TV film)
2008 Marcello Marcello
2005 Mondo è meraviglioso, Il (TV film)
Regina dei fiori (TV film)
Veterinario, Il (TV film)
2003 Dobrý papež (TV film)
2001 Donne di mafia (TV film)
2000 Senso di colpa (TV film)
Zora la vampira
1999 Falcone (TV film)
1998 Dio c'è
1993 Nel continente nero
1991 Il Muro di gomma
1989 Jiboa, il sentiero dei diamanti
1987 Soldati - 365 all'alba
1985 Kajícník
1977 Holocaust 2000
Italia: Ultimo atto?
1976 Esecutori, Gli
1975 Zvláštní oddělení
1972 À la guerre comme à la guerre
Bronte: cronaca di un massacro che i libri di storia non hanno raccontato
Milán, kalibr 9
1971 Maddalena
Osvobození III - Směr hlavního úderu
Siamo tutti in liberta provvisoria
Un apprezzato professionista di sicuro avvenire
1970 Waterloo
1969 La resa dei conti: Dal gran consiglio al processo di Verona (TV film)
Zbojníkova milenka
1968 Assassino ha le mani pulite, L'
1967 Dobrodruh
La cintura di castità
1965 Casanova '70
I grandi condottieri
Jeune morte, La
1964 Promessi sposi, I
1963 Cyrano a D'Artagnan
Delitto e castigo (TV film)
Gepard
Nejkratší den
Veronský proces
1962 Citta prigioniera, La
Dieci italiani per un tedesco (Via Rasella)
Figlio di Spartacus, Il
Marcia o crepa
1961 Ercole alla conquista di Atlantide
I sogni muoiono all'alba
Strada dei giganti, La
1960 Adua a její družky
Cartagine in fiamme
Gobbo, Il
Maska démona
Morgan il pirata
Nuits de Raspoutine, Les
Seddok, l'erede di Satana
1959 Bitva o Marathon
Fric, Le
Generál della Rovere
Isola del tesoro, L' (TV film)
Padrone delle ferriere, Il
Vento del Sud
1958 Afrodite, dea dell'amore
Capitan Fracassa (TV film)
Città di notte
Fatiche di Ercole, Le
Morte viene dallo spazio, La
1956 Orlando e i Paladini di Francia
Terrore sulla città
1955 Le diciottenni
Rivale, La
1954 Orient Express
1952 Ragazze da marito

TV seriály

2009 Isola dei segreti, L' (TV seriál)
2008 Okouzlení X (TV seriál)
2007 Okouzlení IX (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
1999 Non lasciamoci più (TV seriál)
1996 Positano (TV seriál)
Un posto al sole (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
Španělské náměstí (TV seriál)
1979 Delitto Notarbartolo, II (TV seriál)
Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1977 Lo scandalo della banca romana (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
1964 Giornalino di Gian Burrasca, Il (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace