foto

Beverley Mitchell

  • nar. 22.1.1981 (37 let)
    Arcadia, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Beverley Ann Mitchell je americkou herečkou a country zpěvačkou. Její nejznámější rolí je Reverendka Lucy Camdenová-Kinkirková v seriálu 7TH HEAVEN (Sedmé nebe). Narodila se 22. ledna 1981 v Arcadii v Kalifornii manažerce Sharon Mitchellové (rozené Waiszové) a Davidovi Mitchellovi. Její rodiče se rozvedli a založili nové rodiny. Je jedináček, ale má nevlastního bratra Joeyho z otcova druhého manželství.

Beverley započala svou hereckou kariéru, když jí byly 4 roky. Jeden agent jí objevil v nákupním středisku, kde měla záchvat vzteku a všiml si jejího temperamentu. Objevila se v mnoha reklamách, nejznámější je asi reklama na párky v rohlíku od Oscara Meyera. V té době se spřátelila s dětskou herečkou Judith Barsiovou a obě často soutěžili o stejné role. Její první televnizní role byla v sitcomu BIG BROTHER JAKE v roce 1990. Poté se objevovala v mnoha filmech a hrála vedlejší role v seriálech jako MELROSE PLACE a BAYWATCH (Pobřežní hlídka).

Beverleynina první zásadní role byla ve filmu THE CROW : CITY OF ANGELS (Vrána: Město andělů). Hrála zde drogově závislou Grace. Během točení Vrány v roce 1996, se zúčastnila konkurzu na roli Mary Camdenové v novém televizním dramatu 7TH HEAVEN (Sedmé nebe). Producenti ji chtěli původně vyhodit s nepořízenou, protože si nemysleli, že by se Beverley hodila na roli Mary. Avšak, když přečetla část scénáře pro její sestru Lucy, byla okamžitě obsazena. 7TH HEAVEN (Sedmé nebe) bylo obrovským úspěchem trvajícím 11 let. Porazilo THE WALTONS a LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE a stalo se nejdéle běžícím televizním dramatem v televizní historii a také nejlépe hodnoceným televizním dramatem na televizi WB. Beverley a její seriálový otec Stephen Collins byli jediní, kteří se objevili ve všech 243 epizodách Sedmého nebe.

V roce 2005 během natáčecí přestávky Sedmého nebe, hrála Beverley v pokračování hororu SAW 2. Zpočátku byla skeptická, když roli brala. Není totiž fanouškem hororových filmů. Sedmé nebe se schýlilo ke konci v květnu roku 2007. V létě se Beverley objevila ve filmu I KNOW WHAT I SAW. Beverley si je velice blízká s herci ze Sedmého nebe. Nazývá je svou “druhou rodinou”. S Jessicou Biel, seriálovou sestrou, jsou nejlepší přítelkyně. Je také dobrou kamarádkou se zpěvákem Lancem Bassem a herečkou/zpěvačkou Haylie Duff.

Na silvestra v roce 2005 během výletu do Kolorada se Beverley zasnoubila se svým dlouholetým přítelem, účetním Michaelem Cameronem. Původně plánovali svatbu v roce 2007, ale rozhodli se ji odložit do vydání Beverleyniného debutového alba. Nakonec se vzali 1. října 2008 v Ravellu v Itálii. Za družičky jim mimo jiné šly seriálové sestry Jessica Biel a Mackenzie Rosman.

machovka007

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dance Baby Dance
2016 Get Out Alive (TV film)
Uploaded
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Toxin
2014 The Dog Who Saved Easter
2012 The Lost Episode
2010 Snowmen
2008 Nejtajnější přání
2007 I Know What I Saw (TV film)
2005 I Remember
Saw 2
2003 Na závodní dráze (TV film)
2001 Mean People Suck
2000 Girl Band (TV film)
1996 Vrána: Město andělů
1995 White Dwarf (TV film)
1994 Killing Obsession
1993 Matka nevěsty (TV film)
1992 Sinatra (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Děti nevěsty (TV film)

TV seriály

2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2001 Express Yourself (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Faculty, The (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Big Brother Jake (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace