foto

Marguerite Moreau

  • nar. 25.4.1977 (41 let)
    Hemet, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marguerite Moreau je americká herečka, která se narodila 25. dubna 1977 v Riverside, Kalifornie. Do povědomí diváků se nejvíce dostala díky rolí v seriálu BLOOSOM, jako Katie v kultovní americké komedii WET HOT AMERICAN SUMMER a dvoudílnou filmovou sérii THE MIGHTY DUCKS. Zahrála si i malé role ve slavnějších seriálech jako jsou CUPID, SMALLVILLE, LOST či THE O.C.

V roce 1993 byla nominovaná na cenu Young Artist Award díky ztvárnění role Connie ve filmu THE MIGHTY DUCKS a o deset let později se ji podařilo získat svou první cenu Camie za televizní drama THE LOCKET.

Je svobodná, bezdětná a v posledních letech se výhradně specializuje pro malé roličky v komediálních amerických seriálech, kterých má za sebou už požehnaně. Nicméně v roce 2011 by měly vyjít dva filmy ( BFF AND BABY a zatím nepojmenované drama), ve kterých si zahraje i jedny z hlavních rolí.

Lucas "Vyrida" H.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Night to Regret (TV film)
Overexposed (TV film)
You Can't Say No
2017 Eyewitness
Newly Single
The Tank
Without Ward
2016 Love Always, Santa (TV film)
Slepá posedlost
2015 Moments of Clarity
2014 June, Adrift
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
Stress Position
2012 Caroline and Jackie
Playdate (TV film)
2011 S tím nic nenaděláš
2010 Douchebag
2009 Lightbulb
Není to tak snadné
Probuzení
2008 Consultants, The (TV film)
Uninvited, The
Čivava z Beverly Hills
2004 Hlava nehlava (TV film)
Off the Lip
Sucker Free City (TV film)
2003 Easy
Porota
Two Days
2002 Královna prokletých
Medailon (TV film)
Žhářka 2 (TV film)
2001 Léto k nepřežití
Rave Macbeth
2000 Wall to Wall Records (TV film)
1998 Muž dvou tváří (TV film)
Velký Joe
1997 Vrtěti psem
1996 Šampióni 3
1995 Zachraňte Willyho 2
1994 Šampióni 2
1992 Šampióni

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
The Party (E03)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (8)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Dar z nebes (S01E09)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (8)
2012 Shameless (TV seriál)
Summer Loving (S02E02)
Summertime (S02E01)
2011 Shameless (TV seriál)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
Killer Carl (S01E06)
Three Boys (S01E05)
další epizody (4)
2010 Famílie (TV seriál)
The Deep End of the Pool (S01E03)
Man Versus Possum (S01E02)
Pilot (S01E01)
Bratři a sestry (TV seriál)
Věc důvěry (S04E16)
Rodinné hodnoty (S04E15)
2009 Cupid (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Sins of the Father (S03E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a pes (S08E11)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Firma na zázraky (S02E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tři neděle (S02E04)
2006 What About Brian (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Huga nemá nikdo rád (S02E04)
O.C. (TV seriál)
The O.Sea (S02E23)
The Showdown (S02E22)
The O.C. Confidential (S02E20)
další epizody (4)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2002 Smallville (TV seriál)
Volby (S01E18)
1996 Second Noah (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Kandidát (S04E10)
1990 Kvítko (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2008 Speechless (TV film)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace