foto

Doro Pesch

  • nar. 3.6.1964 (53 let)
    Düsseldorf, Severní Porýní - Westfálsko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 DORO: 20 Years a Warrior Soul

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Wacken 3D
2012 The Making of Jesus Christ
2009 Iron Maiden: Flight 666
2005 Metal & metalisté
Motörhead - Stage Fright (koncert)
2004 Classic Diamonds Tour Documentary
Sex 'n' Pop (TV seriál)
2002 Lemmy
2001 Motörhead - 25 & Alive: Boneshaker (koncert)
1990 Metalhead Video Magazine Volume 2

TV pořady

2010 TOP STAR (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad) - a.z.
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1984 Musik Convoy (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2004 Classic Diamonds Tour Documentary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace