foto

Aline Hochscheid

  • nar. 29.11.1966 (53 let)
    Düsseldorf, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
2017 Backyard Love
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
2013 Prameny života
2012 Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film)
Lösegeld (TV film)
2010 Imaginární lásky
2004 Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
2002 Freitagnacht

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Kirchenasyl (S01E01)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Bez kousku svědomí (S17E05)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Proti všem pravidlům (S11E11)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Abschied nehmen (S01E05)
Zurück auf Anfang (S01E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Gefährliche Liebschaften (S02E04)
Verschollen (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
Kuriertag (E03)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)

Host

TV pořady

1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky